Openingstijden

  • Maandag van 9.30 tot 18.00 uur
  • Dinsdag van 9.30 tot 18.00 uur
  • Woensdag van 9.30 tot 18.00 uur
  • Donderdag van 9.30 tot 21.00 uur (koopavond)
  • Vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur
  • Zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur

Een professioneel lichtadvies is bepalend voor de juiste sfeer in uw ruimte. . Zo concentreert u zich beter met de juiste verlichting op uw werkkamer of kantoor. Kunt u met de juiste sfeer en verlichting uw medewerkers plezierig laten werken. Veraangenaamt u de sfeer van uw woonkamer met warm wit licht dat gedimd kan worden. Is diffuse verspreiding van licht in de badkamer essentieel, naast een goede spiegelbelichting. Combineert u in uw slaapkamer de basisverlichting van bijvoorbeeld een plafondlamp met sterkere verlichting voor een leeslampje.Wij zijn een webshop die dingen aanbied.

Een lichtadvies voorkomt ergernissen en aanpassingen met hoge kosten achteraf.

Of dat nu gaat om kantoor, productiehal, bedrijfsruimte, restaurant, studeerkamer, vide, woonkamer of keuken.

Want hoe laat u uw interieur het beste tot zijn recht komen? Hoe vindt u de balans tussen functioneel licht of te felle lampen? Welke kleur sfeerlicht past bij uw meubilair, horecagelegenheid of kantoorinrichting? Welk Wattage volstaat? En hoe kunt u kosten besparen? Welke lampen passen binnen uw budget, maar voldoen toch aan al uw eisen? Tal van vragen die vaak lastig te beantwoorden zijn. Daarom biedt EVI Verlichting u graag haar lichtadvies op maat aan.

Gratis lichtadvies

Op uw locatie maken wij een analyse en geven u vervolgens een verblijvend en gratis lichtadvies, indien gewenst compleet met een gedetailleerd lichtplan.

Vervolgens tonen wij u een selectie van lampen die goed bij uw interieur, wensen en budget passen.
Meer weten over een lichtadvies op maat? Neem gerust contact met ons op.