Winkel in Rijssen geopend
 • 2 jaar garantie
 • Gratis verzending in NL vanaf €50
 • 30 dagen geld terug garantie
 • 2 jaar garantie
 • Gratis verzending in NL vanaf €50
 • 30 dagen geld terug garantie
Winkel in Rijssen geopend

Lichtadvies op maat

Een professioneel lichtadvies is bepalend voor de juiste sfeer in uw ruimte. Zo concentreert u zich beter met de juiste verlichting op uw werkkamer of kantoor. Kunt u met de juiste sfeer en verlichting uw medewerkers plezierig laten werken. Maak vrijblijvend een afspraak voor een passend advies op maat.

Laat u adviseren
Afspraak maken
Afspraak maken
Maak een afspraak met een van onze specialisten
Analyse
Analyse
Onze specialist maakt een analyse bij u op locatie
Gratis advies
Gratis advies
De specialist geeft gratis advies op basis van de analyse

Ons lichtadvies

Een lichtadvies voorkomt ergernissen en aanpassingen met hoge kosten achteraf. Of dat nu gaat om de garage, kantoor, studeerkamer, vide, woonkamer of keuken.

Want hoe laat u uw interieur het beste tot zijn recht komen? Hoe vindt u de balans tussen functioneel licht of te felle lampen? Welke kleur sfeerlicht past bij uw meubilair, horecagelegenheid of kantoorinrichting? Welk Wattage volstaat? En hoe kunt u kosten besparen? Welke lampen passen binnen uw budget, maar voldoen toch aan al uw eisen? Tal van vragen die vaak lastig te beantwoorden zijn. Daarom biedt EVI Verlichting u graag haar lichtadvies op maat aan.

In de regio van Rijssen is ons lichtadvies gratis. Buiten deze regio gaan wij graag met u in overleg over het lichtadvies.

<h3>Gratis lichtadvies aanvragen</h3>

Gratis lichtadvies aanvragen

  Lichtadvies bedrijven

  Wij hebben al voor diverse bedrijven plannen gemaakt voor de verlichting. Wij geven advies voor horeca, winkels, kantoor, productiehal, hotels, kantoorgebouwen etc. Doordat wij onafhankelijk advies geven kunnen wij samen met u de juiste keuzes maken. Wij zorgen dat er de juiste balans wordt gevonden tussen de investering en het resultaat van de verlichting.

  Gratis lichtadvies

  Op uw locatie maken wij een analyse en geven u vervolgens een verblijvend en gratis lichtadvies, indien gewenst compleet met een gedetailleerd lichtplan. Vervolgens tonen wij u een selectie van lampen die goed bij uw interieur, wensen en budget passen.

  Meer weten over een lichtadvies op maat? Neem gerust contact met ons op.