Bel ons op: 0548 51 22 95
Winkel in Rijssen geopend
Bel ons op: 0548 51 22 95
Winkel in Rijssen geopend

Lichtadvies

op maat

Een professioneel lichtadvies is bepalend voor de juiste sfeer in uw ruimte. Zo concentreert u zich beter met de juiste verlichting op uw werkkamer of kantoor. Kunt u met de juiste sfeer en verlichting uw medewerkers plezierig laten werken.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een passend advies op maat.

Afspraak maken

Maak een afspraak met een van onze specialisten.

Analyse

Onze specialist maakt een analyse bij u op locatie

Gratis advies

De specialist geeft gratis advies op basis van de analyse

Ons lichtadvies

Een lichtadvies voorkomt ergernissen en aanpassingen met hoge kosten achteraf.

Of dat nu gaat om de garage, kantoor, studeerkamer, vide, woonkamer of keuken.

Want hoe laat u uw interieur het beste tot zijn recht komen? Hoe vindt u de balans tussen functioneel licht of te felle lampen? Welke kleur sfeerlicht past bij uw meubilair, horecagelegenheid of kantoorinrichting? Welk Wattage volstaat? En hoe kunt u kosten besparen? Welke lampen passen binnen uw budget, maar voldoen toch aan al uw eisen? Tal van vragen die vaak lastig te beantwoorden zijn. Daarom biedt EVI Verlichting u graag haar lichtadvies op maat aan.

In de regio van Rijssen is ons lichtadvies gratis. Buiten deze regio gaan wij graag met u in overleg over het lichtadvies.

Gratis lichtadvies aanvragen

Lichtadvies bedrijven

Wij hebben al voor diverse bedrijven plannen gemaakt voor de verlichting. Wij geven advies voor horeca, winkels, kantoor, productiehal, hotels, kantoorgebouwen etc.
Doordat wij onafhankelijk advies geven kunnen wij samen met u de juiste keuzes maken. Wij zorgen dat er de juiste balans wordt gevonden tussen de investering en het resultaat van de verlichting.

Gratis lichtadvies

Op uw locatie maken wij een analyse en geven u vervolgens een verblijvend en gratis lichtadvies, indien gewenst compleet met een gedetailleerd lichtplan.

Vervolgens tonen wij u een selectie van lampen die goed bij uw interieur, wensen en budget passen.
Meer weten over een lichtadvies op maat? Neem gerust contact met ons op.