Winkel in Rijssen geopend
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending in NL vanaf €50
  • 30 dagen geld terug garantie
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending in NL vanaf €50
  • 30 dagen geld terug garantie
Winkel in Rijssen geopend

Verlichting Goor

Voor verlichting in Goor en voor ieder budget gaat u naar EVI Verlichting. Gevestigd in Rijssen is EVI Verlichting het adres voor lampen voor u uit Goor. Bij deze verlichtingsspeciaalzaak vindt u verlichting in alle soorten en maten. Bij een bezoek aan onze winkel kunt u volop inspiratie opdoen en voorzien de verlichtingsexperts u graag van passend advies voor een juiste aanschaf van de verlichting voor uw woning.

Een lampenwinkel in het centrum van Rijssen met betrokken medewerkers.

Naast onze winkel zit een grote parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren.

Waar u terecht kunt voor een goed en eerlijk advies als het gaat om uw verlichting.

Immers, de verlichting bepaalt voor een groot deel de sfeer in uw woning of bedrijfsruimte. Het is daarom van belang dat u bij de inrichting rekening houdt met de juiste lampen. Een lichtadvies op maat kan dan nét het verschil maken. Sfeerbepalend zijn in een ruimte. Of u nu kiest voor een klassieke lamp of moderne led-verlichting, vloerlampen of enkele spots. Wij bieden de juiste oplossing voor elk budget, in elke situatie.

Zoekt u liever zelf de perfecte lampenkappen – compleet met stof – bij de lampen? Geen probleem bij uw verlichtingsspeciaalzaak. Wij kunnen vrijwel elke lamp uit voorraad leveren.

In onze verlichtingsspeciaalzaak in Rijssen treft u een team van zo’n 10 specialisten die desgewenst de lampen bij u thuis komen ophangen. Waar gemoedelijkheid, loyaliteit en betrokkenheid heel gewoon zijn. Met een uitgebreid assortiment, dat wij u graag laten zien in onze winkel. Drie etages moderne en klassieke verlichting in het centrum van Rijssen. Een familiebedrijf met meer dan 60 jaar ervaring.